27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Νίκος Απέργης ανέβασε το κέφι στην κατάμεστη πλατεία Καρπενησίου – Η συναυλία την επομένη του Δεκαπενταύγουστου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Η κεντρική συναυλία των "Γιορτών Δάσους 2023"

Με τη συναυλία του Νίκου Απέργη, το βράδυ της Τετάρτης, 16 Αυγούστου, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις «Γιορτές Δάσους 2023» του Δήμου Καρπενησίου και της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ. Με τις νεαρές ηλικίες να δίνουν τον ρυθμό, το κοινό του Καρπενησίου διασκέδασε με γνωστές ελληνικές ποπ και λαϊκές επιτυχίες, στην κατάμεστη κεντρική πλατεία «Μάρκου Μπότσαρη».

10ΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο τραγουδιστής, που πρωτοέγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο “Dream Show” το 2006, ερμήνευσε δικές του επιτυχίες του (“Σπάσε τα φρένα”, “Γελάς”, “Κομμάτι της ζωής μου” κ.α.) αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, διασκεδάζοντας το κοινό μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η βραδιά άνοιξε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Καρπενησίου, Νίκου Σουλιώτη, που, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του και όλο το προσωπικό του δήμου για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθόλη τη διάρκεια των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο Νίκος Απέργης, στην πρώτη του επίσκεψη στο Καρπενήσι, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη φυσική ομορφιά του τόπου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ