27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο Καρπενησιώτης αστυνομικός, Νίκος Τριανταφύλλης, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Φθιώτιδας

Το νέο ΔΣ της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024

Με τη συμμετοχή αστυνομικών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το 34ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Οι εργασίες του Συνεδρίου διεξήχθησαν το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου 2024

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. εξελέγη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (Ε.ΑΣ.Υ.Φ.) Νίκος Τριανταφύλλης, με καταγωγή από το Καρπενήσι, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 18 του.

«Θέλω να εκφράσω μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου σε όλες και όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που με στήριξαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές που διεξάχθηκαν κατά την διάρκεια του 34ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ, που πραγματοποιήθηκε την 12- 14 Γενάρη στην Αθήνα και είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων», αναφέρει ο Καρπενησιώτης αστυνομικός σε ανάρτησή του.

«Έχοντας αποδείξει», συνεχίζει, «τα τελευταία 8 χρόνια ότι αγωνίζομαι με κάθε τρόπο για τα συμφέροντα των συναδέλφων μου στη Φθιώτιδα, ήρθε η ώρα να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό όλων των συναδέλφων από όλη την Ελλάδα, ευχόμενος να φανώ αντάξιος των προσδοκιών». Και καταλήγει:

«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της Φθιώτιδας που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, τους αντιπροσώπους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας που με στήριξαν πιστεύοντας σε μένα, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρη Γερακαράκο, που με εμπιστεύτηκε και τέλος οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αδερφό μου, τον Γιώργο Κουλιάκη, ο οποίος αποτέλεσε για μένα παράδειγμα και στήριγμα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα το σωματείο της Φθιώτιδας όντας πάντα δίπλα μου σε κάθε μου βήμα».

Το νέο ΔΣ της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ