3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο Καρπενήσι η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ολιγοήμερη εξόρμηση αναψυχής για την 34χρονη μαχήτρια της ζωής

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα επίθεσης με βιτριόλι που συγκλόνισε την Ελλάδα πριν από 1,5 χρόνο, βρέθηκε μαζί με φιλική της παρέα στο Καρπενήσι, τις ημέρες της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Φορώντας τη χαρακτηριστική λευκή μάσκα, που έχει εξελιχθεί σε σύμβολο δύναμης, η 34χρονη διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη γύρω περιοχή, καφέ, ταβέρνες κ.α.. Ήταν μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της μετά την πολύκροτη δίκη της υπόθεσης.

Από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Καρπενήσι έδωσε και συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (δείτε την εδώ).

Εξομολογήθηκε πως «ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα», επειδή η δράστιδα δεν εξέφρασε ειλικρινή μεταμέλεια. «Είναι ακόμη επικίνδυνη», τόνισε και ανέφερε ότι ο κόσμος βρίσκεται δίπλα της σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια («…με έχει αγκαλιάσει και με έχει στηρίξει»).

Μετά την εξόρμηση στο Καρπενήσι και αφού επέστρεψε στην Αθήνα, η 34χρονη παραβρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας.

Στις 20 Μαΐου 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθώς έφευγε από την δουλειά της, δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την 36χρονη Έφη Κακ. Η Ιωάννα πέρασε 3 μήνες στο νοσοκομείο παλεύοντας για τη ζωή της. Το καυστικό υγρό της προκάλεσε σοβαρά εκτεταμένες βλάβες τόσο στο πρόσωπο και στο σώμα. Είχε εγκαύματα οξέος στο 94% του προσώπου και του σώματός της, ενώ έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Η δράστιδα της αποτρόπαιας επίθεσης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ