4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σύσκεψη στην Τρίπολη για το πρόβλημα των απορριμμάτων της Σπάρτης

Το πρόβλημα των απορριμμάτων της Σπάρτης, αποτέλεσε αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που έγινε στην Τρίπολη και στην έδρα της Περιφέρειας.

Όπως έγινε γνωστό, η Λακωνία με βάση τον σχεδιασμό της ΣΔΙΤ Πελοποννήσου, αποτελεί μία από τις τρεις διαχειριστικές ενότητες η οποία θα εξυπηρετείται απ’ την μονάδα της Σκάλας, όμως η καθυστέρηση δημιουργίας αυτής της δομής, έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

“Αναζητούμε τρόπο να βοηθήσουμε την Σπάρτη, να δώσουμε μια προσωρινή λύση, μέχρι την λειτουργία της μονάδας στη Σκάλα, η οποία προορίζεται να καλύπτει το σύνολο των δήμων της Λακωνίας. Όσο καθυστερεί η Σκάλα, δυστυχώς, τόσο θα εντείνεται το πρόβλημα στους δήμους της Λακωνίας”, σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε, ότι χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η διαχείριση στην Παλαιόχουνη, των απορριμμάτων από την Αργολίδα, την Κορινθία και των δήμων της Αρκαδίας, που υπάγονται στην διαχειριστική ενότητα που εξυπηρετείται από την εν λόγω μονάδα.

Ανέφερε ότι και στη Μεσσηνία – στην περιοχή της Καλλιρρόης – προχωρούν εντατικά οι εργασίες για την μονάδα που θα εγκατασταθεί εκεί, γνωστοποιώντας, ότι σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν τα χωματουργικά έργα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ