19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ (τέως ΟΑΕΔ) ανέλαβε η Γιάννα Χορμόβα, μέχρι πρότινος Γ.Γ Δημογραφικής & Οικογενειακής Πολιτικής

από την έντυπη έκδοση

Μία εκ των τριών υποδιοικητών της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ) αναλαμβάνει η Καρπενησιώτισσα Γιάννα Χορμόβα, μέχρι πρότινος Γ.Γ Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, πρώην Γενική Γραμματέας του Δήμου Καρπενησίου, υψηλόβαθμο στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης της χώρας.

Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, τη Δευτέρα 27/6/2022 και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Νόμου 4921/2022 (άρθρα 4-8) διορίζονται στις θέσεις των τριών Υποδιοικητών της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) οι κ.κ. Γιώργος Καραχάλιος, Γιάννα Χορμόβα και Γιώργος Χριστόπουλος.

Η Γιάννα Χορμόβα είναι διοικητικός επιστήμονας και εμπειρογνώμων δημοσίων πολιτικών. Διετέλεσε Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, υπηρέτησε ως Διευθύντρια του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ως Γενική Γραμματέας στον Δήμο Καρπενησίου. Έχει επίσης εργαστεί ως βοηθός επιμελήτρια στο Αshmolean Museum της Οξφόρδης. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων.

Οι άλλοι δύο υποδιοικητές

Ο Γιώργος Χριστόπουλος είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του London School of Economics and Political Science και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Γιώργος Καραχάλιος είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο από το Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σχέσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

[Η φωτογραφία είναι από το pagenews.gr]

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ