27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Υποτροφίες αξίας 8.000$ σε δώδεκα αποφοίτους λυκείων, χορήγησε η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής – Τα ονόματα

Πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουλίου ’21 η σύγκληση της Επιτροπής Υποτροφιών Καρπενησίου της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ», με αντικείμενο την απονομή υποτροφιών σε αριστεύσαντες μαθητές που αποφοίτησαν το σχολικό έτος 2020-2021 από τα Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ του νομού Ευρυτανίας.

Ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του “Βελουχιού” στην Ελλάδα, κ. Παντελής Βλάχος, εισηγήθηκε και τελικά λήφθηκε η απόφαση της μη πραγματοποίησης, λόγω της πανδημίας της covid-19, της καθιερωμένης ετήσιας -στις 5 Αυγούστου- τιμητικής εκδήλωσης βράβευσης των αποφοίτων στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων (Γηροκομείο) Ευρυτανίας.

Το χρηματικό ποσό των 8.000 δολαρίων ΗΠΑ (κατανεμημένο ισόποσα) και οι τιμητικοί έπαινοι απονέμονται αντίστοιχα, σύμφωνα με τα κριτήρια της Ένωσης, στις/στους εξής αποφοίτους:

Κουρλού Ε. Αικατερίνη, Κουτσοκώστα Δ. Αμαλία, Οικονόμου Δ. Βασιλική, Φαρμάκη Δ. Θεοδώρα και Χινόπωρο Γ. Αθανάσιο από το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου

Θεοχάρη Α. Γεώργιο από τις Τάξεις Λυκείου Κερασοχωρίου

Μάγγα Κ. Βασίλειο των Τάξεων Λυκείου Γρανίτσας

Μώκα Κ. Μαρία των Τάξεων Λυκείου Ραπτοπούλου και,

Γιαννιώτη Ε. Κωνσταντίνο, Μπαλωμένο Ν. Ιωάννη, Τριανταφυλλόπουλο Δ. Βασίλειο και Τσολάκη Α. Δημήτριο από το 1ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου.

Είχε προηγηθεί η χορήγηση υποτροφιών σε Ευρυτάνες φοιτητές (δείτε εδώ)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ