26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φωταγωγούνται απόψε, δίχως θεατές, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου

Το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου (Μάρκου Μπότσαρη) θα γίνει το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στις 20:00, ωστόσο δεν θα θυμίζει σε τίποτα αντίστοιχες εκδηλώσεις προηγούμενων ετών, αφού λόγω των μέτρων για την πανδημία, δεν θα υπάρχει κοινό. Θα δώσει το παρών -και το σύνθημα για τη φωταγώγηση- ο δήμαρχος κ. Νίκος Σουλιώτης.

«Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που όλοι βιώνουμε, θα δώσουμε έμφαση στον εορταστικό στολισμό, σε Καρπενήσι και Τοπικές Κοινότητες, ώστε να στείλουμε έναν τόνο ελπίδας και αισιοδοξίας», είπε στα Ευρυτανικά Νέα (έντυπη έκδοση) η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, κα Ευδοξία Κονιαβίτη.

Στην κεντρική πλατεία έχει ήδη εγκατασταθεί μια φωτεινή, επισκέψιμη μπάλα, ενώ φέτος δεν θα διεξαχθούν εκδηλώσεις στο πλαίσιο των “Γιορτών Χειμώνα 2020-’21”.

Ποσό που ανέρχεται σε 18.600 ευρώ εγκρίθηκε για τον εορταστικό στολισμό-διάκοσμο στο Καρπενήσι και τα χωριά του δήμου, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως αποφάσισε -κατά πλειοψηφία- το Δ.Σ. της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις Γιορτές Χειμώνα 2020-’21, τα κόστη και τις ενστάσεις, στα Ευρυτανικά Νέα που κυκλοφορούν

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ