26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φώτης Σερέτης: “Μέχρι 20 Ιανουαρίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι υγειονομικοί”. Τις επόμενες ημέρες ο εμβολισμός στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Διαψεύδονται από την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας οι πληροφορίες περί ματαίωσης των εμβολιασμών στα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή της 5ης ΥΠε κ. Φώτη Σερέτη στα Ευρυτανικά Νέα, “… μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι υγειονομικοί της Στερεάς Ελλάδας.”.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η 5η ΥΠε, μεταξύ άλλων αναφέρει: ”…ουδέποτε αναβλήθηκε ο εμβολιασμός. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται εμβολιασμοί σε εννέα (9) Νοσοκομεία της χώρας μεταξύ των οποίων και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι εμβολιασμοί  διεξάγονται ομαλά. Τα υπόλοιπα Νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε., θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς για το προσωπικό το επόμενο χρονικό διάστημα, βάσει προγραμματισμού.”

Στο Νοσοκομείο Καρπενησίου έχει εξοπλιστεί άρτια το εμβολιαστικό κέντρο και έχουν ολοκληρωθεί οι εκπαιδεύσεις του προσωπικού που θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς.

Τις επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός σε 94 υγειονομικούς του Νοσοκομείου Καρπενησίου, που είναι σχεδόν το 50% των εργαζομένων στο νοσοκομείο, οι οποίοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν στην πρώτη φάση εμβολιασμών.

Πάντως πολλά νοσοκομεία στην Στερεά Ελλάδα, μεταξύ αυτών και το Νοσοκομείο Καρπενησίου, είχαν προετοιμαστεί για να δεχτούν σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου τα εμβόλια τα οποία είχαν ζητήσει και να αρχίσουν οι εμβολιασμοί από αύριο Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

Κάτι τέτοιο σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών δεν ισχύει και οι εμβολιασμοί θα αρχίσουν σε όλα τα νοσοκομεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τις επόμενες ημέρες 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ