3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έτρεξαν στο 2ο Night Run Karpenisi και έστειλαν μήνυμα θέλησης & αυταπάρνησης. Η συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ (ΦΩΤΟ)

Σε θεσμό εξελίσσεται η διοργάνωση Night Run Karpenisi, που φέτος πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά (15/7) και προσέλκυσε εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες. Μεταξύ των συνολικά 330 συμμετοχών, ανθρώπων όλων των ηλικιών, ξεχώρισε η εκπροσώπηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Ευρυτανίας.

«Εμείς ξέρουμε από αγώνες… είναι τρόπος ζωής άλλωστε. Τρέξαμε διαφορετικά και ήμασταν νικητές», αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου, που κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα των θεατών του αγώνα, επιβράβευση της διαρκούς προσπάθειας, επιμονής και αυταπάρνησης.

Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστούμε πολύ την Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας που συμπεριέλαβε διαδρομή ΑμεΑ στον παραπάνω αγώνα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αριστείδη Τασιό, την Αντιπεριφερειάρχη κα Καλαντζή Κατερίνα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλία Μπουρμά. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη, τον Νικ. Κοντοπάνο για την πολύτιμη βοήθειά του, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Σβερώνη για την εθελοντική συμμετοχή του και τη στήριξη στον Σύλλογο, τον Νίκο Αντρέου, την Αντιγόνη Λυκοκάπη και την Εβιάννα Καράμπελα για την εθελοντική στήριξη στον Σύλλογο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες. Εμείς ξέρουμε από αγώνες… είναι τρόπος ζωής άλλωστε. Τρέξαμε διαφορετικά και ήμασταν νικητές. Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ