26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αγώνας Ζωής / Εγκαινιάζεται το σπίτι φιλοξενίας Ευρυτάνων καρκινοπαθών, σε εκδήλωση στην Αθήνα την Τετάρτη 13 Ιουλίου (ΦΩΤΟ)

«Σάρκα και οστά» παίρνει το όραμα των ανθρώπων του Συλλόγου Εθελοντών κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών ν. Ευρυτανίας ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ, σχετικά με την πρωτοβουλία δημιουργίας στέγης φιλοξενίας στην Αθήνα, για καρκινοπαθείς από την Ευρυτανία.

Τα εγκαίνια του σπιτιού, που βρίσκεται στον Καρέα Αττικής (οδ. Δάφνης 17) θα γίνουν την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, και ώρα 7.30 το απόγευμα.

Οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης στο διαμέρισμα ολοκληρώθηκαν πριν λίγες εβδομάδες και, πλέον, το σπίτι θα είναι διαθέσιμο για πολίτες που έχουν ανάγκη. Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι ριζικές και εντυπωσιακές, όπως καταδεικνύουν και οι φωτογραφίες που ανάρτησε ο Αγώνας Ζωής.

Όπως έγραφε η εφημερίδα, ύστερα από σχετικές ενέργειες, το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου (όπου ανήκει ιδιοκτησιακά το ακίνητο) παραχώρησε προς χρήση στον σύλλογο, έναντι συμβολικού ετήσιου μισθώματος, διαμέρισμα περίπου 60 τ.μ. στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Καρέα Αττικής. Το διαμέρισμα ήταν ακατοίκητο για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες και γι’ αυτό απαιτήθηκαν εργασίες πλήρους ανακαίνισης.

Το σπίτι θα παραχωρείται σε Ευρυτάνες ασθενείς με καρκίνο, για τη διαμονή των ιδίων και των συνοδών τους, κατά τη διάρκεια των θεραπειών τους σε νοσοκομεία της Αττικής, δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ