26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ασθενής με σύνδρομο Down και covid βγαίνει νικητής από το νοσοκομείο Καρπενησίου. Γιατροί και νοσηλευτές δεν τα παράτησαν και δίνουν καθημερινά την μάχη

Ο διευθυντής του ΤΕΠ στο Νοσοκομείο Καρπενησίου και βασικός γιατρός της κλινικής covd-19 κ. Θεόδωρος Δαλαδήμος, δημοσιοποίησε την πλήρη ανάρρωση ενός ασθενή με σύνδρομο Down, που προσβλήθηκε από κορονοϊό και ο οποίος πήρε εξιτήριο μετά από 1 μήνα μάχης με την ασθένεια, αν και η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή, όπως ο ίδιος ο γιατρός εξιστορεί.

Στην ανάρτησή του ο κ. Δαλαδήμος απεικονίζεται μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό, τον ασθενή και τους οικείους του κατά την έξοδο του από το Νοσοκομείο, σήμερα Δευτέρα 25/10/2021.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: “Στις 21/9 μας ήρθε ένας ιδιαίτερος ασθενής με σύνδρομο Down και covid. Οι ακτινογραφίες του ήταν οι παρακάτω. Μετά από τιτάνιες προσπάθειες και την αυτοθυσία των  γιατρών και νοσηλευτών του Τμήματος κορονοϊού ο ασθενής εξέρχεται από το νοσοκομείο ΝΙΚΗΤΗΣ σε πολύ καλή κατάσταση. Τον αποχαιρετήσαμε συνοδεία όλου του τμήματος που τον περιέθαλψε για έναν μήνα.”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ