27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ατύχημα με αγριογούρουνο στη Ε.Ο. Λαμίας-Καρπενησίου. Σώος ο οδηγός αγροτικού που συγκρούστηκε με το ζώο (ΦΩΤΟ)

Πληθαίνουν τα ατυχήματα όπου εμπλέκονται αγριογούρουνα στην κοιλάδα του Σπερχειού, στη Φθιώτιδα. Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Τρίτης, 22 Νοεμβρίου, στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, στην έξοδο της Μακρακώμης, στο ύψος της μάντρας Παπαγεωργίου.

Ένα μεγάλο σε μέγεθος, αρσενικό αγριογούρουνο εισήλθε στο οδόστρωμα την ώρα που κινούνταν ένα αγροτικό 4Χ4 αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι, που προστάτεψαν ευτυχώς τον οδηγό από πιθανό σοβαρό τραυματισμό. Το όχημα υπέστη ζημιές.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Μακρακώμης, Πάνος Κοντογεώργος,, έγραψε με αφορμή το τροχαίο: «Φίλοι μου, δυστυχώς πάλι απόψε είχαμε αγριογούρουνα μέσα στην εθνική οδό στο Ύψος της μάντρας του Παπαγεωργίου στην έξοδο της Μακρακώμης προς Καρπενήσι. Η σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο ήταν σφοδρή μιας και το αγριογούρουνο ήταν «καπρί» τεράστιο, από τα μεγαλύτερα που εγώ έχω δει όλα αυτά τα χρόνια. Ο οδηγός δεν χτύπησε μιας και άνοιξαν οι αερόσακοι , αλλά το αγροτικό αυτοκίνητο υπέστη πολύ μεγάλη ζημιά. Εάν θυμάστε είχαμε δώσει στην δημοσιότητα μερικά μονοπάτια που περνούσαν αλλά τώρα δεν ισχύουν, περνάνε παντού, πλέον, από Πτελέα μέχρι Λιανοκλάδι».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ