6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Δώσαμε έναν όμορφο και καθαρό αγώνα χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις” – Η δήλωση Μπαμπαλή για το αποτέλεσμα στα Άγραφα

Με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων στον Δήμο Αγράφων (51/51), ο Αλέξης Καρδαμπίκης αναδεικνύεται δήμαρχος για την επόμενη 5ετία, ανανεώνοντας τη θητεία του. Ο επικεφαλής της «Δύναμης Ανάπτυξης των Αγράφων», συγκέντρωσε ποσοστό 58,63%, ήτοι 3.754 ψήφους, έναντι του έτερου υποψηφίου δημάρχου, Θεόδωρου Μπαμπαλή, που έφθασε στο 41,37% (2.649 ψήφοι). Ο συνδυασμός Καρδαμπίκη καταλαμβάνει 11 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων, έναντι 8 του συνδυασμού Μπαμπαλή.

Στην πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη στα Άγραφα, ο Θεόδωρος Μπαμπαλής, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση Προοπτική», κάνει λόγο για «ξεκάθαρο αποτέλεσμα» και συγχαίρει τη νέα δημοτική αρχή. «Δώσαμε έναν όμορφο και καθαρό αγώνα χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις», σημειώνει ο κ. Μπαμπαλής.

Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής ο κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής:

«Το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο μας είναι ξεκάθαρο και οι συνδημότες μας αποφάσισαν για την επόμενη πενταετία. Συγχαρητήρια στην νέα Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο κ. Καρδαμπίκη για την νίκη τους. Εύχομαι καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο τους για το Δήμο Αγράφων και τους Δημότες μας.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες μου 161 υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς, που συμμετείχαν στην ομάδα μας την Ανανέωση Προοπτική, καθώς και όλους τους συνδημότες μας που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Δώσαμε έναν όμορφο και καθαρό αγώνα χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, ο οποίος όμως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θα κάνουμε την αποτίμηση και την ανάλυση αυτού του αποτελέσματος και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ευχαριστώ πολύ!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ