6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με 162 υποψηφίους ο Θεόδωρος Μπαμπαλής στα Άγραφα. Κατέθεσε χθες το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ: "Η εμπιστοσύνη όλων σας στο πρόσωπό μου αποτελεί τιμή για μένα καί ενισχύει την δύναμή μου"

Με πλήρες ψηφοδέλτιο, αποτελούμενο από 162 υποψηφίους, στις εκλογές για τον Δήμο Αγράφων με τον συνδυασμό “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπάμπαλης. Το ψηφοδέλτιο κατατέθηκε χθες στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ Μπαμπαλής αναφέρει τα εξής:

“Ολοκληρώθηκε χθες και κατατέθηκε ο Συνδυασμός μας για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ένα ψηφοδέλτιο ολοκληρωμένο και πανίσχυρο, με πλήρη κάλυψη και επάρκεια υποψηφιοτήτων σε όλη την επικράτεια και σε όλες ανεξαιρέτως τις Κοινότητες του Δήμου Αγράφων.

Ο Συνδυασμός μας αποτελείται από 162 υποψηφίους. Συμμετέχουν 54 γυναίκες και 108 άνδρες. Συμμετέχουν 49 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, 66 υποψήφιοι στα τριμελή Συμβούλια των Κοινοτήτων και 46 υποψήφιοι Πρόεδροι στις Κοινότητες που εκλέγουν μόνο Πρόεδρο.

Με μια συντριπτική ανανέωση σε πρόσωπα και νέους ανθρώπους, η οποία αγγίζει το 90% στους υποψηφίους για το Δημοτικό Συμβούλιο! Η νέα γενιά στην πρώτη γραμμή με την Ανανέωση Προοπτική!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υποψηφίους συνεργάτες μου, που αποτελούν την ομάδα μας την Ανανέωση Προοπτική, καθώς και όλους αυτούς που συνέβαλαν στην στελέχωσή της!

Η εμπιστοσύνη όλων σας στο πρόσωπό μου αποτελεί τιμή για μένα καί ενισχύει την δύναμή μου όλα τα χρόνια της αφοσίωσης μου στο Δήμο Αγράφων και την Αυτοδιοίκηση!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους και σας καταθέτω: Ένα ψηφοδέλτιο Ανανέωσης Προοπτικής και Ανάπτυξης του Δήμου μας! Ένα ψηφοδέλτιο ευθύνης για τα Άγραφα και τους Αγραφιώτες! Ένα ψηφοδέλτιο νίκης στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου!

Ευχαριστώ πολύ”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ