2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με τη Χρύσα Σουλιώτη στο ψηφοδέλτιο του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπάμπαλης – H ανακοίνωση της υποψηφιότητας

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ: "Αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή ο κοινός αγώνας με την κυρία Σουλιώτη και τους συνεργάτες της!"

Με τη νυν δημοτική σύμβουλο, πρώην Αντιδήμαρχο της τρέχουσας θητείας στον Δήμο Αγράφων και επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας “Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων”,  Χρυσούλα Σουλιώτη, συνεχίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής, την ανακοίνωση των συνεργατών του και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στο ψηφοδέλτιο του.

Η Χρύσα Σουλιώτη, υποψήφια δήμαρχος Αγράφων το 2019 με τον συνδυασμό της “Οραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων”, πέτυχε και ως πρωτοεμφανιζόμενη δημοτική ομάδα, σημαντικό ποσοστό, κερδίζοντας έξι έδρες στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αγράφων. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον νυν Δήμαρχο Αλέξη Καρδαμπίκη με τον οποίον διαφώνησε εν μέσω της θητείας “… σε ουσιαστικά ζητήματα του δήμου”, ενώ από τη Δημοτική της Ομάδα ανεξαρτητοποιήθηκαν τρεις (3) Δημοτικοί της Σύμβουλοι και εντάχθηκαν στην ομάδα του κ. Καρδαμπίκη, αναλαμβάνοντας θέσεις αντιδημάρχων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής, σήμερα 24/8/2023, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την έμπειρη πολιτικό και δικηγόρο Καρπενησίου, αναρτώντας και το σχετικό φωτογραφικό υλικό στα κοινωνικά δίκτυα με την εξής περιγραφή: 

“ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”
Χρύσα Σουλιώτη! Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγράφων! Με μεγάλη τιμή και χαρά ανακοινώνω την συμπόρευση με τον συνδυασμό μας της Επικεφαλούς του συνδυασμού “Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων” κας Χρύσας Σουλιώτη. Η συμμετοχή της ίδιας, ως καταξιωμένης επιστήμονα και πλέον έμπειρης αιρετού αλλά και της ομάδας της στο ψηφοδέλτιο μου και ο κοινός πλέον αγώνας μας, αποτελεί για μένα την αναγνώριση της μακρόχρονης προσπάθειας μου από ενάρξεως της θητείας ως δήμαρχος Αγράφων. Αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή ο κοινός αγώνας με την κυρία Σουλιώτη και τους συνεργάτες της! Για τι Δήμο Αγράφων και τους συνδημότες μας! Για τα Άγραφα και τους. Αγραφιώτες!
Ευχαριστούμε πολύ Χρύσα! Καλό αγώνα καί καλή επιτυχία!”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ