27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εκλογές / «Θα υλοποιηθούν όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις μας για την Ευρυτανία» – Οι πρώτες δηλώσεις της Τζίνας Οικονόμου από τα γραφεία της ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευρυτανία, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, επικύρωσε μια πολύ μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε στις πρώτες της δηλώσεις η κα Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου, που αναδείχθηκε Βουλευτής Ευρυτανίας. Μιλώντας στα Ευρυτανικά Νέα από τα κομματικά γραφεία της ΔΕΕΠ, η κα Οικονόμου έκανε λόγο για μια «ισχυρή αυτοδυναμία» της ΝΔ, που «της επιτρέπει να σχηματίσει κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή, αντάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού».

«Ο ελληνικός λαός», τόνισε η Βουλευτής Ευρυτανίας, «επιβράβευσε την αλήθεια, τις προγραμματικές δηλώσεις, τη συνέπεια έργων και λόγων», ενώ «καταδίκασε την τοξικότητα, το ψεύδος (…)». «Θα υλοποιηθούν όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις μας», υποσχέθηκε η κα Οικονόμου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ελληνικού και του ευρυτανικού λαού. Ευχαρίστησε θερμά τους Ευρυτάνες εκλογείς «για τη μεγάλη νίκη που έδωσαν στην παράταξή μας αλλά και για την επικύρωση της δικής μου, προσωπικής εκλογής».

«Από αύριο», κατέληξε η κα Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου, «ξεκινάμε πολλή δουλειά», τονίζοντας ότι δεν επιτρέπονται πανηγυρισμοί και αλαζονεία και επαναλαμβάνοντας την πρόθεσή της να γίνουν πράξη όλα όσα έχουν προγραμματιστεί για την Ευρυτανία.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ