1 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου και Επιμελητήριο Ευρυτανίας έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Θεσσαλία – Συγκινητική κινητοποίηση (ΦΩΤΟ)

Συγκινητική η ανταπόκριση του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι Θεσσαλοί

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου και το Επιμελητήριο Ευρυτανίας, αφουγκραζόμενοι την έκκληση των ανθρώπων της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, ως ελάχιστη συμπαράσταση, συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, νερά κ.α.

«Τα είδη προσφέρθηκαν από τα μέλη μας καθώς και απλούς πολίτες, σε μια συγκινητική κινητοποίηση που δείχνει την ευαισθησία του επιχειρηματικού κόσμου του Καρπενησίου», διαβάζουμε σε Δ.Τ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου και το Επιμελητήριο Ευρυτανίας, βλέποντας την ανείπωτη τραγωδία που διαδραματίζεται στην Θεσσαλία εκφράζουν την αλληλεγγύη τους απέναντι στους πλημμυροπαθείς συμπατριώτες μας, με τους φορείς να δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να είναι δίπλα τους.

Υπενθυμίζεται ότι, αντίστοιχες δράσεις συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας, είχαν οργανώσει, οι Δήμος Καρπενησίου και Αγράφων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – ΠΕ Ευρυτανίας, σύλλογοι του Καρπενησίου, η Αδελφότητα Μικροχωριτών, το τοπικό Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ