28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Σουλιώτη στους ετεροδημότες της Αθήνας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών στην Αθήνα μίλησε ο δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου παρουσίασε το έργο το οποίο έγινε τα τελευταία χρόνια στο δήμο Καρπενησίου και ανακοίνωσε το όραμά του για την επόμενη πενταετία.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των Ευρυτάνων της Αθήνας στην πρώτη πολιτική προεκλογική συγκέντρωση του Νίκου Σουλιώτη που έγινε και παρουσία πολλών υποψηφίων συμβούλων, τους οποίους μάλιστα ο κ. Σουλιώτης παρουσίασε καλώντάς τους στο βήμα. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η βουλευτής Ευρυτανίας Τζίνα Οικονόμου, ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, η πρώην υπουργός Κέλλυ Μπουρδάρα. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον πρ. υποψήφιο βουλευτή Ευρυτανίας και πρ. Διοικητή του Θεραπευτηρίου Ευρυτανίας Κλεομένη Λάππα αλλά και τον γνωστό γιατρό Θεόδωρο Δαλαδήμο, ο οποίος με την παρουσία του στην ομιλία στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στήριξής του στον Νίκο Σουλιώτη (φήμες τον ήθελαν στο ψηφοδέλτιό του).

Στο μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα η ομάδα στήριξης του Νίκου Σουλιώτη, αναφέρθηκε στη συγκέντρωση: “Εντυπωσιακή παρουσία εκατοντάδων ετεροδημοτών, από το Νομό Ευρυτανίας στη συγκέντρωση που διοργανώνει στο φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης. Την εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους η βουλευτής του Νομού Τζίνα Οικονόμου, ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, η πρώην Υπουργός Κέλλυ Μπουρδάρα. Οι πολίτες του Καρπενησίου στέλνουν ισχυρό μήνυμα συστράτευσης για να πάμε τον τόπο μας, Ασφαλώς Μπροστά.”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ