5 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η “Αλκυόνη” έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα. Με 8.000€ η συμμετοχή του Δήμου Καρπενησίου για το 2022

Την περασμένη Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ευρυτανίας “Αλκυόνη” πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας, παρουσία της Προέδρου κας Αικατερίνης Καλαντζή (εκπροσώπου της Π.Ε. Ευρυτανίας και Αντιπεριφερειάρχη Ορεινής-Δασικής πολιτικής και Κτηνοτροφίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας), του Αντιπροέδρου κ. Παναγιώτη Γκορόγια (εκπροσώπου του Δήμου Αγράφων και Αντιδήμαρχου του Δήμου Αγράφων), του Γενικού Γραμματέα κ. Ιωάννη Σβερώνη (εκπρόσωπου της ΠΕΔ και Αντιδημάρχου του Δήμου Καρπενησίου), της ταμία κας Κωνσταντίας Τσιουγκρή (εκπρόσωπου του Δήμου Καρπενησίου και Προέδρου της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ ), του μέλους Πρωτ. π. Λιάπη Κωνσταντίνου (εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου και εφημέριου του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Καρπενησίου) και των εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης. «Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους!», σημειώνει το Κέντρο σε σχετική ανάρτηση.

Με 8.000 ευρώ ο Δήμος

Εξάλλου, με ένα σημαντικό ποσό συμμετέχει στον προϋπολογισμό του Κέντρου Πρόληψης κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών στο Καρπενήσι “ΑΛΚΥΟΝΗ” ο δήμος Καρπενησίου, έχοντας μάλιστα και ένα μέλος του στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Με απόφαση του δημάρχου, κ. Νίκου Σουλιώτη, εγκρίθηκε η δαπάνη για το 2022 και πραγματοποιήθηκε δέσμευση ποσού ύψους 8.000 ευρώ από τον τακτικό προϋπολογισμό του δήμου, “… για τη συμμετοχή του δήμου στην ίδρυση & λειτουργία Κέντρου Πρόληψης κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών στο Καρπενήσι”.

Στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία συμμετέχουν οι εξής φορείς: Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου, Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, Δήμος Καρπενησίου, Δήμος Αγράφων, Πανευρυτανική Ένωση και Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ