2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κάλεσμα σε πορεία ειρήνης από την Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στην πορεία ειρήνης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου στις 18.30 απηύθυνε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου η πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας κ. Δ. Παπαστεργίου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία ΑΤΑ, ενώ η επιλογή της ημερομηνίας έγινε, όπως διευκρίνισε η πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας γιατί συμπίπτει με την ημερομηνία της πρώτης απαγορευμένης πορείας ειρήνης στις 21 Απριλίου του 1963.

“Η περαιτέρω εμπλοκή του ΝΑΤΟ στον πολεμο στην Ουκρανία που απειλεί με γενίκευση, οι θερμές πολεμικές εστίες στη Μέση Ανατολή και η εμπλοκή της Ελλάδας σε όλα αυτά τα μέτωπα, όχι μόνο με τη διάθεση των βάσεων, αλλά ακόμη και με την αποστολή πολεμικού υλικού και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ασφάλεια και την άμυνα της χώρας”, υπογράμμισε η κ. Παπαστεργίου, προσθέτοντας ότι όλες αυτές οι κινήσεις “προμηνύουν ακόμη μεταλύτερους κινδύνους. Η Λάρισα και η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ΑμερικανοΝατοϊκό ορμητήριο. Γιαυτό και είναι ανάγκη να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η λαϊκή πάλη ενάντια σ’ αυτούς τους σχεδιασμούς”.

Μεταξύ των αιτημάτων της κινητοποίησης της 21ης Απριλίου περιλαμβάνεται το κλείσιμο όλων των ευρωατλαντικών βάσεων και στρατηγείων που υπάρχουν στη Λάρισα, η απεμπλοκή της χώρας από όλες τις πολεμικές επιχειρήσεις κ.α.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ