19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Κάντε προσλήψεις και ανοίξτε θέσεις στην επαρχία”. Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπ. Ευρυτανίας

Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ευρυτανίας.

από την έντυπη έκδοση

Την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί καμία έκτακτη – συμπληρωματική μετάθεση για το 2022 προς τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της επαρχίας, γνωστοποίησε προ ημερών το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, αγνοώντας τις ελλείψεις σε προσωπικό και τα κενά που δημιουργούνται από τις συνεχείς συνταξιοδοτήσεις και τελικά δεν αναπληρώνονται ποτέ.

«Ολα λειτουργούν τόσο καλά, που δεν χρειάζονται πουθενά έκτακτες συμπληρωματικές μεταθέσεις;», διερωτώνται τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας, που εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση – διαμαρτυρία.

Ειδικότερα, η επιστολή με αποδέκτες την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, έχει ως εξής:

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

“ΜΗΔΕΝ επίδομα COVID, ΜΗΔΕΝ στη Θεσσαλονίκη, ΜΗΔΕΝ στις μεταθέσεις.

Κύριε Υπουργέ, η Κυβέρνησή σας δημιούργησε προσδοκίες, ο κ. Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος θα αναλάβει την αποκατάσταση των Αστυνομικών. Βάλαμε και βάζουμε πλάτη παντού, Μεταναστευτικό, COVID-19, Πανεπιστήμια, Έβρος κλπ., εσείς όμως μόνο κοροϊδία και ψέματα με αποκορύφωση το ΜΗΔΕΝ στις έκτακτες μεταθέσεις.

Όλα λειτουργούν τόσο καλά που δεν χρειάζονται πουθενά έκτακτες συμπληρωματικές μεταθέσεις; Ακόμα και στην Αθήνα ΜΗΔΕΝ;

Γνωρίζετε ότι στην Επαρχία συνεχώς συνάδελφοι συνταξιοδοτούνται και δεν αναπληρώνονται δημιουργώντας συνεχώς τεράστια κενά;

Γνωρίζετε πως πάρα πολλοί συνάδελφοι αναμένουν έστω και μία (1) θέση για να πάνε επιτέλους στον τόπο συμφερόντων τους και εσείς με μια απόφασή σας βάζετε ταφόπλακα στις ελπίδες τους;

Τα τελευταία χρόνια έχετε προσλάβει Αστυνομικούς με όλους τους πιθανούς τρόπους, επιτέλους κάντε προσλήψεις με Πανελλήνιες εξετάσεις και ανοίξτε θέσεις στην Επαρχία για τους συναδέλφους.

Κ. Υπουργέ έστω και τελευταία στιγμή σταθείτε δίπλα μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ – ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος

Κοσμάς Τσιαμάκης

Ο Γ. Γραμματέας

Χρήστος Κατής“.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ