6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κακοκαιρία / Τρεις (3) νεκροί σε Μαγνησία και Καρδίτσα – Παραμένει αγνοούμενος ένας 42χρονος πατέρας στον Βόλο

Αυξάνονται τα θύματα από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας

Στους τρεις (3) αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (6/9) εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 82χρονος που αγνοούνταν στην Καρδίτσα. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε και ανασύρθηκε νεκρός από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου. Στο σημείο επιχειρούσαν 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρή μία γυναίκα 87 ετών, η οποία αγνοούνταν από την Τρίτη 5/9 από την περιοχή Πάλτση της Μαγνησίας. Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε ανάμεσα σε ένα σωρό από ξύλα, ενώ για την ανάσυρσή της επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες.

Χθες, νεκρός εντοπίστηκε άνδρας 51 ετών στον Άγιο Γεώργιο Βόλου, που καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αγνοούμενος παραμένει ένας 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Μαγνησίας. Ο άνδρας βρισκόταν με τον γιο του μέσα στο αυτοκίνητο, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα να χαθούν. Ο γιος του βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο οι έρευνες για τον πατέρα συνεχίζονται.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ