2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αλληλεγγύη και από τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας Ευρυτανίας… Παρέδωσαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Θεσσαλία (ΦΩΤΟ)

Δεν έχουν τέλος οι πρωτοβουλίες συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας παρέδωσε βοήθεια σε χωριά της Καρδίτσας

Με τρόπο συγκινητικό και διαπνεόμενοι από πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, οι Ευρυτάνες προσφέρουν από το υστέρημά τους για την ανακούφιση των κατοίκων του θεσσαλικού κάμπου, που επλήγησαν από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel και -εβδομάδες μετά- προσπαθούν να επανέλθουν σε μια μορφής κανονικότητα. Τα Ευρυτανικά Νέα έχουν καταγράψει όλες τις πρωτοβουλίες συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας, που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές

Η πιο πρόσφατη πράξη αλληλεγγύης ήρθε από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας, που συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης με την αμέριστη συμβολή των σχολικών μονάδων του νομού μας και το γραφείο της Δ/νσης Π.Ε.Ε.

Με την πολύτιμη συνεργασία της Εθελοντικής Ομάδας εκτάκτων αναγκών “Ραδιολέσχη Καρδίτσας” και παρουσία της αντιπροέδρου του συλλόγου, μεταφέρθηκαν, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023: σχολικά είδη στο Δημοτικό Μακρυχωρίου (Καρδίτσα), που θα φιλοξενήσει τους μαθητές από την Ψαθοχώρα και τον Κοσκινά, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, σχολικά είδη, χαρτικά, απολυμαντικά και είδη καθαρισμού) στο χωριό Κοσκινά (Καρδίτσα) όπου υπήρχε μεγάλη ανάγκη.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς των τεσσάρων (4) σχολικών συγκροτημάτων της πόλης του Καρπενησίου και του Δημοτικού Σχολείου του χωριού Δάφνης Αγράφων, τον Διευθυντή Εκπαίδευσης της Α/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας και τους συνεργάτες του, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας θύμισαν πως όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη!», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, που υπογράφουν η πρόεδρος, Δάφνη Δρυστέλλα και η Γεν. Γραμματέας, Βασιλική Πολύζου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ