7 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Καλώ τους πολίτες να ρίξουν ψήφο ευθύνης για το μέλλον του τόπου” – Στους Δομιαμούς ψήφισε ο Χρήστος Κακαβάς

Στον τόπο καταγωγής του, τους Δομιανούς Ευρυτανίας, άσκησε σήμερα το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου, Χρήστος Κακαβάς.

«Ολοκληρώνεται σήμερα μια ενδιαφέρουσα, από κάθε άποψη, προεκλογική περίοδος, κατά την οποία επιδείξαμε πολιτικό πολιτισμό. Καλώ τους πολίτες, που ασκούν από το πρωί το εκλογικό τους δικαίωμα στο Καρπενήσι και τα χωριά του δήμου, να ψηφίσουν με βάση την κρίση τους, να ρίξουν μια ψήφο ευθύνης και ενδιαφέροντος για το μέλλον του τόπου που όλοι έχουμε στο μυαλό και στην καρδιά μας», σημείωσε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ο κ. Κακαβάς και προέτρεψε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.

«Το προηγούμενο διάστημα», πρόσθεσε, «όλοι οι συνδυασμοί παρουσίασαν τα προγράμματά τους και τα έθεσαν ενώπιον των πολιτών, ώστε να γνωρίζουν αναλυτικά το όραμά μας για την επόμενη πενταετία. Είμαι σίγουρος ότι όλοι ξεκινάμε από μια κοινή αφετηρία, που είναι η αναγέννηση και η ανάπτυξη του Δήμου Καρπενησίου». «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εύχομαι την επαύριον των εκλογών να πορευτούμε όλοι μαζί, με σύμπνοια, ομόνοια και κοινό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας», κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ