2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Γίνεται θεσμός η εντουροβόλτα της ΛΕ.ΜΟ.Κ. – Φέτος συμμετείχαν 180 αναβάτες απ’ όλη την Ελλάδα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, οι φίλοι των δύο (και τεσσάρων) τροχών απόλαυσαν εντυπωσιακές off-road διαδρομές στα ελατοδάση του Καρπενησίου, με τη τοπική Λέσχη Μοτοσικλετιστών να στοχεύει στην καθιέρωση της διοργάνωσης

από την έντυπη έκδοση

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η φιλική βόλτα εντούρο που διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Καρπενησίου (ΛΕΜΟΚ) το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 170, με φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να ταξιδεύουν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να δώσουν το παρών στη 2η εντουροβόλτα της λέσχης, που έχει ως στόχο να αναδείξει την περιοχή ως έναν τόπο ιδανικό για εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση, με σεβασμό στο περιβάλλον και με προτεραιότητα την ασφάλεια των αναβατών.

Καταγράφηκαν συμμετοχές από τη Λαμία, την Αθήνα, την Πάτρα, την Αιτωλοακαρνανία, τη Θεσσαλία, ακόμα και από τη μακρινή… Σάμο, ενώ εκτιμάται πως ο αριθμός των ανθρώπων που βρέθηκαν στο Καρπενήσι για χάρη του event έφθασε στους 500 (συνοδοί, μέλη οικογενειών κ.α.). Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι συμμετέχοντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το οργανωτικό κομμάτι που είχε αναλάβει η ΛΕΜΟΚ και, φυσικά, για τα τοπία που αντίκρισαν στα ελατοδάση της Ευρυτανίας.

Η διαδρομή κινήθηκε σε μονοπάτια που είχαν ανοίξει τα μέλη της λέσχης, σε συνεργασία και συνεννόηση με το δασαρχείο, πέριξ του Καρπενησίου (Μυρίκη, Άγιο Νικόλαο, Κώνισκο κ.α.).

Ο άστατος καιρός δεν συμμάχησε, με αποτέλεσμα να «κοπεί» τμήμα της βόλτας εντούρο, κάτι που ωστόσο δεν πτόησε τους συμμετέχοντες. Το «στρατηγείο» της διοργάνωσης είχε στηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, ενώ οι άνθρωποι της ΛΕΜΟΚ, σε ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τον Δήμο Καρπενησίου για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου, την ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ για την αγαστή συνεργασία και το Δασαρχείο Καρπενησίου, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τον Ιούνιο του 2024.

Δείτε εκατοντάδες φωτογραφίες από τη διοργάνωση, στο επίσημο γκρουπ της ΛΕ.ΜΟ.Κ. στο facebook

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ