2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Κλειστή για 24 ώρες η πρόσβαση στο κέντρο μέσω της οδού Ζηνοπούλου – Εργασίες σε εξέλιξη, η ανακοίνωση του δήμου

Λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης μπροστά από το ξενοδοχείο ΑΝΕΣΙΣ, η ανατολική είσοδος στην πόλη Καρπενησίου θα κλείσει λόγω έργων αποκατάστασης του οδοστρώματος για 24 ώρες, από σήμερα Τετάρτη 21/6 στις 8:00 το πρωί μέχρι και αύριο Πέμπτη 22/6 στις 8:00 το πρωί.

Η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης έχει αποκατασταθεί τις προηγούμενες ημέρες και στο σημείο της παρέμβασης των έργων έχουν τοποθετηθεί προσωρινά δύο μεταλλικά “καπάκια” ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες, ενώ από σήμερα το πρωί θα γίνει η αποκατάσταση του οδοστρώματος και η πλακόστρωσή του. Η πρόσβαση στο κέντρο της πόλης γίνεται μέσω της Αθ. Καρπενησιώτη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο δήμος Καρπενησίου εξέδωσε ανακοίνωση που υπογράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σβερώνης, η οποία έχει ως εξής:

“Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για τη διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Ζηνοπούλου, από την Τετάρτη 21-06-2023 και ώρα 8:00 π.μ. έως και την Πέμπτη 22-06-2023 και ώρα 8:00 π.μ. από το ύψος του κόμβου μέχρι και την κεντρική πλατεία Καρπενησίου, για την αποκατάσταση του οδοστρώματος μπροστά από το ξενοδοχείο « Άνεσις». Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ