6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι Φούτσαλ / Τους στερούν το δικαίωμα στο όνειρο. Εκτός Κυπέλλου… άνευ αγώνος – Αιχμηρή ανακοίνωση από τους παίκτες

Με ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ την Πέμπτη (22/4), γνωστοποιήθηκε πως οι ομάδες της Futsal League δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου. Συνέπεια είναι, το Καρπενήσι Φούτσαλ να στερείται τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Γ.Σ. Σαλαμίνας, για τη φάση των 16, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τη Μεγ. Τετάρτη (28/4).

«Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης που είχαν οι εκπρόσωποί των ομάδων της Futsal League με το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ στις 25 Μαρτίου, όπου είχε γίνει γνωστό ότι η καταληκτική ημερομηνία για την οριστικοποίηση ή μη της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Ανδρών ήταν η 10η Απριλίου, αν και δόθηκε παράταση μέχρι την 21η Απριλίου, ενημερώνουμε ότι από τη στιγμή που δεν έχει δοθεί η έγκριση έναρξης προπονήσεων από την Υγειονομική & Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ, δεν είναι δυνατή η συμμετοχή τους στην διοργάνωση. Το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ έκανε, κάνει και θα κάνει οτιδήποτε δυνατό, αλλά η τελική απόφαση για την επανέναρξη ανήκει στην αρμόδια Επιτροπή της ΓΓΑ», αναφέρει η ΠΕΠΣΣ.

“Μην υπονομεύετε την προσπάθειά μας”

Με μια λιτή αλλά αιχμηρή ανακοίνωση, οι ποδοσφαιριστές του Καρπενήσι Φούτσαλ πήραν θέση για τις εξελίξεις, «αποφάσεις που γυρίζουν το άθλημα πολλά χρόνια πίσω, αδικούν τον ιδρώτα και την προσπάθεια μας και υπονομεύουν τις επιτυχίες μας», όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση των παικτών, έχει ως εξής:

“Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι και προβληματισμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Ελληνικού Φούτσαλ.

Αποφάσεις σαν τη σημερινή γυρίζουν το άθλημα πολλά χρόνια πίσω, αδικούν τον ιδρώτα και την προσπάθεια μας και υπονομεύουν τις επιτυχίες μας.

Η διοίκηση της ομάδας μας έπραξε όλα τα προαπαιτούμενα, για να μπορούμε να αγωνιστούμε στην φάση των 16″ του κυπέλλου Ελλάδος, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Ουσιαστικά η μεγάλη πρόκριση μέσα στους Θρακομακεδόνες κρίνεται άκυρη χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, μόνο και μόνο επειδή οι αρμόδιοι δεν έκαναν την δουλειά τους όπως έπρεπε.

Με αυτό τον τρόπο απομακρύνετε τα νέα παιδία από την σάλα.

Νέες πόλεις και σύλλογοι θα σκεφτούν πάρα πολύ για να εισέλθουν στο χώρο, καθώς θα νιώθουν ανεπιθύμητοι.

Θέλουμε προσωπικά και ομαδικά να επιτύχουμε τους στόχους μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας.

Μην μας υποτιμάτε και μην υπονομεύετε την προσπάθεια μας.

Έχουμε δώσει τον πόνο μας και τον ιδρώτα μας, έχουμε λείψει στις οικογένειες μας, για να πετύχουμε ό,τι έχουμε πετύχει.

Σας παρακαλούμε θερμά να το σεβαστείτε και να μην κάνετε διακρίσεις ανάμεσα σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές!

Οι αρχηγοί της ομάδας: Άγγελος Παχής, Στάθης Φακίτσας, Δημήτρης Κατσαδούρος

Οι ποδοσφαιριστές:
Γιώργος Μαντέκας
Άλεξ Μπακαλίδης
Τόλης Ντέλος
Σάκης Τσιλίκας
Φώτης Μακρής
Παναγιώτης Αζακάς
Γιάννης Τσούκας
Μάριος Πατρώνης
Μάκης Κωστής
Χρήστος Γενιτσαρόπουλος
Φώτης Ζαχαράκης
Κώστας Μπουμπουρής
Γιάννης Φλωράκης
Αλέκος Οικονόμου
Βασίλης Δόσης
Γιώργος Καλύβας
Θωμάς Τσίπρας
Κωστής Αλαφροπάτης
“.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ