28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Βράδυ Σαββάτου με φούτσαλ στο Καρπενήσι. Τους πρωτοπόρους Θρακομακεδόνες υποδέχεται η ανδρική ομάδα

"Περιμένουμε τη στήριξή σας, μπορείτε να γεμίσετε το γήπεδο και να γίνεται ο 6ος παίκτης μας!"

Πρεμιέρα στο 2024 με ισοπαλία έκανε η ανδρική ομάδα του Καρπενήσι Φούτσαλ, που αντιμετώπισε την Α.Ε. Ψυχικού στην Αθήνα, την Κυριακή 14/1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με σκορ 3-3.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 1-1, ενώ αμείωτο διατηρήθηκε το ενδιαφέρον και στην επανάληψη, όπου παρά τις εναλλαγές στο προβάδισμα, Ψυχικό και Καρπενήσι στο τέλος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (3-3). Για τους φιλοξενούμενους του Γιώργου Μαντέκα, που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα με πολλές απουσίες, δυο τέρματα πέτυχε ο πρώτος σκόρερ Γιώργος Πλεξίδας, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Δημήτρης Κατσαδούρος.

Ο 2ος Όμιλος διεξάγεται με τη συμμετοχή 9 ομάδων, με την πρόκριση στην επόμενη φάση να κερδίζουν οι 4 πρώτες ομάδες. Το Καρπενήσι βρίσκεται στην 4η θέση με 14 βαθμούς (στην 5η θέση ο Ηνίοχος με 12β.) και οι άνθρωποι του συλλόγου αισιοδοξούν ότι η ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το «εισιτήριο» της πρόκρισης. Στην επόμενη (11η) αγωνιστική, το Καρπενήσι Φούτσαλ υποδέχεται τους Θρακομακεδόνες, πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας το ντέρμπι απέναντι στους Θρακομακεδόνες, σήμερα Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024, στις 9 το βράδυ, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου. «Έτοιμοι για την επιστροφή στα Βουνά και στο σπίτι μας! Το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου ανοίγει τις πόρτες του το βράδυ του Σαββάτου(20/01) στις 21:00 (σε ώρα Champions League) για το μεγάλο ντέρμπι με τους πρωτοπόρους Θρακομακεδόνες! Περιμένουμε την στήριξη σας, μπορείτε να γεμίσετε το γήπεδο και να γίνεται ο 6ος παίκτης μας!», αναφέρουν οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά με την απόκτηση του Χρήστου Λέρη από τον ΠΑΣ Λαμία. Ο 28χρονος επιθετικός με τα 39 γκολ σε 17 ματς ήταν ο MVP και πρώτος σκόρερ της σεζόν 2021-22 στην Futsal League και ήταν από τους σημαντικότερους λόγους της εκπληκτικής πορείας της ομάδας. Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στην ομάδα της Λαμίας, αγωνιζόμενος και στην Stoiximan.gr Futsal Super League, επιστρέφει στην ομάδα της πόλης του.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ