3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός / Συρροή κρουσμάτων σε χωριό της δυτικής Ευρυτανίας έδειξαν τα rapid test – Κλειστά τα σχολεία αύριο, με απόφαση δημάρχου

Συρροή κρουσμάτων κορονοϊού εντοπίστηκε στο χωριό Δαφνούλα του δήμου Αγράφων Ευρυτανίας, ύστερα από τη διενέργεια τεστ που πραγματοποίησε το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επτά (7) θετικά κρούσματα προέκυψαν στο συγκεκριμένο χωριό, ενώ αρνητικά ήταν όλα τα τεστ που έγιναν την ίδια ημέρα στο Ραπτόπουλο. Συνολικά έγιναν 135 έλεγχοι ανίχνευσης κορονοϊού.

Κλειστό θα παραμείνει αύριο, Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, το Δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Δαφνούλας για την πραγματοποίηση απολύμανσης των χώρων των σχολείων. Για την απόφαση Δημάρχου ενημερώθηκε η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας κα Ρόγκα Ευαγγελία.

“Απολύμανση σήμερα της σχολικής μονάδας Δαφνούλας ! Με την ατομική ευθύνη αυξημένη και τηρώντας τα δέοντα, θα περάσει κι αυτό… Καλή δύναμη στους γονείς και τα παιδιά μας !”, έγραψε η αντιδήμαρχος Αγράφων, Χρύσα Σουλιώτη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ