27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με ευρυτανικές συμμετοχές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. στη Λαμία, το Σάββατο 7/5 – Συνολικά 74 αθλητές-τριες στους αγώνες

Η Λαμία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ της κατηγορίας ανδρών-γυναικών και ανδρών-γυναικών Κ23, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαΐου στο νέο Αθλητικό Κέντρο της Καμαρίτσας.

Στην κατηγορία Ανδρών και Κ23 το αγώνισμα θα διεξαχθεί σε δύο σειρές με συνολικά 41 αθλητές να συμμετάσχουν (21 και 20 αντίστοιχα) ενώ στις γυναίκες θα αγωνιστούν 33 αθλήτριες σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Στους άνδρες ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, η παρουσία του Μάρκου Γκούρλια (Παναξιακός ΑΟ), δρομέα ευρυτανικής καταγωγής, που θα μονομαχήσει με τον περσινό νικητή, Μάριο Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας), ο οποίος θα επιδιώξει να βελτιώσει το ατομικό του 29.36.64 από τη διοργάνωση του 2019. Με ενδιαφέρον αναμένεται στην ίδια κούρσα η συμμετοχή τόσο του Δημήτρη Τσάκαλου (ΓΣ Αμαρουσίου) όσο και του Κώστα Σταμούλη (ΓΑΣ Αγρινίου).

Δίχως το μεγάλο φαβορί θα γίνει ο αγώνας των γυναικών με τις Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου), Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας), Καλλιόπη Σκαρπέτη (ΠΓΣ), Ρία  Ειρήνη Μιχαλά (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), να ξεχωρίζουν. Να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ θα προσπαθήσει και η Ματίνα Νούλα από το Καρπενήσι, αθλήτρια του Γ.Σ. Ηρακλής.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε Livestreaming μετάδοση στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο Youtube

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ