28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με τη συμμετοχή 400 αθλητών/τριών απ’ όλο τον κόσμο διεξάγεται στο Καρπενήσι το Summer Mountain Camp 2023 (ΦΩΤΟ)

Μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στον τόπο μας, αποτελεί το Summer Mountain Camp, που φέτος συμπληρώνει 26 χρόνια ζωής.

Ιθύνων νους του θερινού καμπ του ταεκβοντό είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής του Α.Σ. Αίαντας Θοδωρής Ζηνέλης, από το Μεγάλο Χωριό, ενώ οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό γήπεδο του Hotel Spa Montana και στο Αθλητικό Κέντρο, με την καθοδήγηση έμπειρων -Ελλήνων και ξένων- προπονητών.

Συμμετέχουν περί τους 400 αθλητές και αθλήτριες από 12 χώρες (Ολλανδία, Τουρκία, Αυστραλία, Ισραήλ, Ολλανδία, Βέλγιο, Κύπρος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Γερμανία, Γαλλία) και 35 ελληνικά σωματεία, μεταξύ αυτών και οι Ευρυτάνισσες πρωταθλήτριες του Αίαντα Αγίου Δημητρίου, Μελίνα Γεωργίου και Αγγελική Γεωργίου.

Οι συμμετέχοντες, κάποιοι εκ των οποίων έχουν γράψει χρυσή διαδρομή στο χώρο του Παγκοσμίου ταεκβοντό με πολλές και σπουδαίες διακρίσεις-μετάλλια, έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν κάτω από εξαιρετικές συνθήκες, αλλά και να απολαύσουν τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής του Καρπενησίου. Άλλωστε ο διοργανωτής σύλλογος, Αίαντας Αγ. Δημητρίου, έχει φροντίσει να καλύψει τις ανάγκες όλων όσοι βρεθούν στο προπονητικό καμπ, στο οποίο θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες που μέσα στους επόμενους μήνες, θα διεκδικήσουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

«Τα 1.250μ. υψόμετρο, σε συνδυασμό με το ότι οι προπονήσεις γίνονται με τον τελευταίας τεχνολογίας υλικοτεχνικό εξοπλισμό, εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που έπονται τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα», αναφέρουν οι διοργανωτές.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ SUMMER MOUNTAIN CAMP 2023

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ