28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με τον Νίκο Σουλιώτη η Μαίρη Παπαϊωάννου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Καρπενησίου

ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ: "Όπως δεσμεύτηκε απέναντι στους Ευρυτάνες μετά τις εκλογές, ήταν και θα είναι πάντα δίπλα τους"

Η υποψήφια Βουλευτής Ευρυτανίας Στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2023, κα. Μαίρη Παπαϊωάννου, αποδέχτηκε την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη και εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ”.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής: 

“Η Μαρία (Μαίρη) Παπαϊωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καρπενήσι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. , της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ε.Μ.Π. και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Πολεοδομίας – Χωροταξίας του Ε.Μ.Π., όπου επίσης ολοκληρώνει την διδακτορική της διατριβή.

Διετέλεσε Στέλεχος marketing σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, Σύμβουλος στη Διεύθυνση Πρασίνου και στην Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Αθηναίων, Διευθύντρια του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, ενώ μέχρι σήμερα υπηρετεί ως Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας. Αγαπά πολύ το Καρπενήσι και αρθρογραφεί πάνω από 20 χρόνια σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά για θέματα της ιστορίας του αλλά και της καθημερινότητάς του.

Στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές, ήταν υποψήφια βουλευτής Ευρυτανίας με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Όπως δεσμεύτηκε απέναντι στους Ευρυτάνες μετά τις εκλογές, ήταν και θα είναι πάντα δίπλα τους, έχοντας ως στόχο να υπηρετήσει τον τόπο από οποιαδήποτε θέση και με την επιθυμία να επιστρέψει σε αυτόν για μόνιμη εγκατάσταση. Στις εκλογές του Οκτώβρη είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε.Καρπενησίου.

Ο Δήμος μας χρειάζεται μια ισχυρή Δημοτική Αρχή , με πρόγραμμα, σχέδιο και γνώση σε όλους τους τομείς, για τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής και τη στήριξη της κοινωνίας μας.

Συνδυάζοντας την εμπειρία , με την ικανότητα, τη δυναμική και τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων, εξασφαλίζουμε τη σταθερότητα και την πρόοδο!

Αποδείξαμε, ότι μαζί μπορούμε και όλοι

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ