2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μητρόπολη / Μεγάλο το ενδιαφέρον για την κατασκήνωση στη “Σωτήρα”, καλύφθηκε το σύνολο των θέσεων για τα παιδιά – Συνάντηση με γονείς

Η ενημέρωση της Ι.Μ. Καρπενησίου για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2023

Από την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 ολοκληρώθηκε κι επίσημα η καταβολή αιτήσεων συμμετοχής για τα παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως Καρπενησίου στην Ανατολική Φραγκίστα.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη κι έτσι συμπληρώθηκε και για φέτος ο μέγιστος αριθμός χωρητικότητας κατασκηνωτών ανά περίοδο, δηλαδή 100 αγόρια και 100 κορίτσια. «Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, μα και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη τους κι ευελπιστούμε με τη βοήθεια του Θεού όλα να κυλήσουν ομαλά. Υπάρχουν αρκετά παιδιά τα οποία βρίσκονται σε λίστα αναμονής σε περίπτωση ακύρωσης», αναφέρει η Ι.Μ. Καρπενησίου.

Το Γραφείο Νεότητας ενημερώνει ότι την Τρίτη 27 Ιουνίου, στα Γραφεία της Μητρόπολης, στο Καρπενήσι, ώρα 19.00, θα υπάρξει η καθιερωμένη ενημέρωση του επισκόπου στους γονείς. «Παρακαλούνται όλοι οι γονείς των παιδιών μας να προσέλθουν για να λυθούν τυχόν απορίες τους», τονίζεται.

Υπενθυμίζεται πως, η κατασκήνωση θα λειτουργήσει σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους: Η πρώτη περίοδος αφορά τα αγόρια και θα είναι από 3 έως 13 Ιουλίου, ενώ η δεύτερη απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 9-16 ετών και θα διαρκέσει το διάστημα 13-23 Ιουλίου. Προβλέπεται και φέτος πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για τα παιδιά, όπως εικαστικά εργαστήρια, μουσικές βραδιές, προβολές κινηματογράφου, θεατρικά δρώμενα, παραδοσιακοί χοροί, τραγούδια, παιχνίδια, περιηγήσεις με βάρκα στη Λίμνη Κρεμαστών κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ