1 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι Καστανιώτες πάνε θέατρο στην Αθήνα – Η πρόσκληση του συλλόγου

Τη διοργάνωση παρακολούθησης θεατρικής παράστασης, ανακοίνωση ο Σύλλογος Καστανιωτών Ευρυτανίας «Ο Άγιος Δημήτριος». «Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:30, θα παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση ‘’Ο έρωτας στα χιόνια’’ και θα ανταλλάξουμε ευχές για τις επερχόμενες γιορτές», αναφέρουν.

Ο “Έρωτας στα χιόνια” είναι ένα χριστουγεννιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που εντάσσεται στα λεγόμενα “ερωτικά” του: O μπάρμπα-Γιαννιός έχει μείνει μόνος και φτωχός στον κόσμο. Μέσα στη καρδιά του χειμώνα, περνά κάθε μέρα από το σπίτι της γειτόνισσάς του και της τραγουδά τον έρωτά του μέσα στο χιόνι, διαβάζουμε.

Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο ‘’Τεχνοχώρος Εργοτάξιον’’ (Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος, πλησίον μετρό Δάφνης), αποκλειστικά για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Καστανιωτών. Η σκηνοθεσία και η ερμηνεία είναι του Κοσμά Κονδύλη και η διάρκειά του είναι 60′. Εισιτήριο: 5 ευρώ

«Το θέατρο είναι μικρής χωρητικότητας (50 άτομα) και για να γίνει η παράσταση θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός. Θέλετε να είσαστε μαζί μας; Μπορείτε; Αν ναι, σας παρακαλούμε κλείστε θέσεις τηλεφωνικά, μέχρι και την 16η Δεκεμβρίου στο τηλ: 6977668616 (Αριστείδης Ντέκας)», αναφέρει στην πρόσκλησή του το Δ.Σ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ