3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πεζοπορία από τον ΟΡΕΙΑΣ στα βήματα του Αγίου Ιγνατίου την Κυριακή 19/12

Προεόρτια Χριστουγέννων! Άστρο φωτεινό οδηγεί τους εξ’ ανατολών ορμώμενους Γασπάρ, Μελχιώρ και Βαλτάσαρ προς τη Βηθλεέμ για να δουν και να προσκυνήσουν το νεογέννητο Ιησού Χριστό. Μαζί τους φέρουν δώρα, χρυσό, λιβάνι και σμύρνα.

Την Κυριακή αυτή τα μέλη του πεζοπορικού Συλλόγου ΟΡΕΙΑΣ θα περπατήσουν σε περιοχή διάσπαρτη από θρησκευτικά προσκυνήματα με πολύ μεγάλη θρησκευτική, κοινωνική και πολιτιστική ιστορία! Ακολουθώντας τα βήματα του Αγίου Ιγνατίου, εκκινώντας λίγο έξω από την Καλλονή, θα κατευθυνθούν δυτικά προς τη Μονή Μυρσινιώτισσας. Από εκεί με συνοδεία τα υπέροχα λιθόστρωτα μονοπάτια της περιοχής και της απαράμιλλης ομορφιάς θέα του κάμπου της Καλλονής, θα βάλουν πλώρη προς τη Μονή Λειμώνος με τελικό προορισμό το Μετόχι Αγίων Αναργύρων.

Συντροφιά μας καθ’ όλη τη διάρκεια της κατανυκτικής πεζοπορίας θα είναι οι μάγοι με τα “δώρα”!!!

Το ραντεβού δόθηκε για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 09:30 στο My Market απ’ όπου το λεωφορείο θα μεταφέρει τους πεζοπόρους  στο γεφύρι Φάραγγα. Η διαδρομή θα είναι εύκολη και δε θα είναι κυκλική. Θα πεζοπορήσουν περίπου 4,50 χλμ σε περίπου 2 ώρες. Απαραίτητα το μακρύ παντελόνι και τα παπούτσια πεζοπορίας.

Λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο Σύλλογος θα δεχθεί δηλώσεις συμμετοχής μόνο από πλήρως εμβολιασμένους ή όσους  επιδείξουν αρνητικό RAPID TEST (εως 48 ωρών) ή PCR. Θα γίνει έλεγχος κατά την επιβίβαση στο πούλμαν και για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, δυστυχώς δε θα τους επιτραπεί η είσοδος σε αυτό.

Δηλώσεις συμμετοχής στη Φόρμα Υποβολής Συμμετοχής για το πιστοποιητικό που κατέχετε και για το λεωφορείο το αργότερο έως το Σάββατο 12:00 το μεσημέρι. Οι θέσεις στο λεωφορείο είναι περιορισμένες λόγω μέτρων κατά του covid και γι’ αυτό κρατήστε τη δική σας εγκαίρως.

Η ακύρωση της Δήλωσης Συμμετοχής  είναι ελεύθερη και χωρίς συνέπειες μέχρι το κλείσιμο της φόρμας. Από εκεί και μετά θα υποχρεούστε σε καταβολή του αντιτίμου των 5€  το οποίο θα πληρώνεται στην επόμενη οργανωμένη πεζοπορία μας.

 

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ