2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΠΕ Ευρυτανίας / Τέσσερις (4) προσλήψεις χειριστών για την κάλυψη εποχικών αναγκών μέχρι το τέλος Οκτωβρίου – Η προθεσμία αιτήσεων

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αριστείδης Τασιός.

Η ειδικότητα αφορά ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, με διάρκεια σύμβασης έως την 31η Οκτωβρίου 2023. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ξεκίνησε την Τετάρτη 28 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected] ) ή αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση ΔιοικητικούΟικονομικού (Τμήμα Διοίκησης, Προσωπικού και Μισθοδοσίας) της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, Γεωργίου Καραϊσκάκη 1, Καρπενήσι Τ.Κ. 36100 (Πληροφορίες: 2237350718, 2237350729).

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, με όλες τις λεπτομέρειες (απαραίτητα προσόντα, δικαιολογητικά κ.α.) αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ