26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποδόσφαιρο σάλας / Απόψε στην Αθήνα το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του γυναικείου τμήματος του “Καρπενήσι Φούτσαλ”

Ιστορική πρεμιέρα για τη γυναικεία ομάδα του Καρπενήσι Φούτσαλ.

Ιστορική πρεμιέρα για το νεοσύστατο τμήμα γυναικών του Καρπενήσι Φούτσαλ. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship, το βράδυ της Τετάρτης (16/11) θα διεξαχθεί στην Αθήνα η αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική ανάμεσα στη Δόξα 2016 και το Καρπενήσι Φούτσαλ. Το παιχνίδι θα γίνει στο αθλητικό κέντρο Catenaccio που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής, με ώρα έναρξης στις 22:15.

Οι παίκτριες από το Καρπενήσι θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Ευρυτάνα τεχνικού Γιώργου Πανόπουλου και του Δημήτρη Κολλημένου, με πρώτο στόχο την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Περιμένουμε όλους τους Ευρυτάνες της Αθήνας να στηρίξουν τον πρώτο αγώνα της ομάδας μας!», αναφέρει στο κάλεσμά του ο σύλλογος.

Στο πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος 10 ομάδες. Την επαρχία εκπροσωπούν το Καρπενήσι Φούτσαλ και η Δόξα 2016 (από τη Δράμα), ενώ από την Αθήνα προέρχονται οι ομάδες: ΑΕΚ, Αθήνα 90΄, Αριάδνη Αμπελοκήπων, Ατρόμητος Αθηνών, Νέο Ικόνιο, Παναθηναϊκός, Προοδευτική και Τράχωνες Αλίμου.

H AΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ