2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πτώση βράχου και διακοπή κυκλοφορίας στο Τρίδενδρο Αγράφων – Επιχειρείται αποκατάσταση από μηχανήματα

Ισχυρές βροχές εκδηλώθηκαν το προηγούμενο 48ωρο στην Ευρυτανία

Σταδιακά παρελθόν αποτελεί η κακοκαιρία που επηρέασε την Ευρυτανία από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (6/1) έως και τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/1), με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους. Λόγω της κακοκαιρίας, είχε σταλεί προειδοποιητικό μήνυμα από το 112.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ευρυτανίας, λόγω των έντονων φαινομένων, σημειώθηκε πτώση βράχου, με αποτέλεσμα τη διακοπή κυκλοφορίας, στο Τρίδενδρο Αγράφων. Μηχανήματα έχουν φθάσει στο σημείο και επιχειρούν για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

«Δυστυχώς η χθεσινή κακοκαιρία δεν πέρασε χωρίς προβλήματα καθώς έχουμε διακοπή κυκλοφορίας στο Ε.Ο.Δ. της Δημοτικής Ενότητας Αγράφων, στο ύψος του Τριδέντρου. Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται η αποκατάσταση», αναφέρει ο κ. Αριστείδης Τασιός.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού, το διήμερο Τρίτη 9 και Τετάρτη 10/1, περιμένουμε πτώση της θερμοκρασίας και πιθανές χιονοπτώσεις και κάτω από τα 1000 μέτρα. Τα μεγάλα υψόμετρα “ντύθηκαν” ήδη στα λευκά.

Εικόνα από το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Βελούχι, το πρωί της Δευτέρας 8/1
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ