3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στις 17 Αυγούστου ο “Granitsa Run”, συμβολικός αγώνας δρόμου κατά του καρκίνου – “Κανείς δεν είναι μόνος!” – Δηλώσεις συμμετοχής σε εξέλιξη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρανίτσας διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «GRANITSA RUN», έναν συμβολικό αγώνα δρόμου κατά του καρκίνου. Θα γίνει στις 17 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα, με δύο διαδρομές 1 και 5χλμ.

«Σας καλούμε να ενισχύσετε τη δράση μας, να ενώσουμε τις φωνές μας και να φωνάξουμε ότι δεν ξεχνάμε όσους έφυγαν και ότι είμαστε εδώ για όσους παλεύουν», αναφέρεται σε κάλεσμα του συλλόγου. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγράφων ΕΔΩ

«Για όσους δεν μας γνωρίζετε, πήραμε αυτή την απόφαση την περασμένη χρονιά καθώς το χωριό μας, η Γρανίτσα, μέτρησε σημαντικές απώλειες αγαπημένων προσώπων, τα οποία χάραξαν μια καθοριστική διαδρομή και είχαν σημαντικό και ενεργό ρόλο στη καθημερινή ζωή του χωριού. Πρόκειται για ανθρώπους που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα και που πάντα τους έχουμε στο νου, την καρδιά και τις κουβέντες μας», αναφέρουν οι Γρανιτσιώτες.

«Το GRANITSA RUN», προσθέτουν, «ξεκίνησε το 2022 για τον Πάνο, την Ελένη, το Στάθη, το Λάκη, τη Χρυσούλα, και συνεχίζει για όλους όσους βρέθηκαν ή βρίσκονται αντιμέτωποι με τον καρκίνο. Στόχος μας είναι να τιμήσουμε τα πρόσωπα αυτά και να δηλώσουμε παρών σε κάθε μάχη τους. Να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα ζωής, ένα μήνυμα αισιοδοξίας και φυσικά να ενισχύσουμε την πρόληψη. Γινόμαστε αγκαλιά και ασπίδα για όλους. Προσκαλούμε ανοιχτά, φορείς, συλλόγους, σωματεία, αθλητές, από το σύνολο του Νομού Ευρυτανίας, να στηρίξετε και να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια! Σας καλούμε να ενισχύσετε τη δράση μας, να ενώσουμε τις φωνές μας και να φωνάξουμε ότι δεν ξεχνάμε όσους έφυγαν και ότι είμαστε εδώ για όσους παλεύουν. Ελάτε να τρέξουμε ή να περπατήσουμε όλοι μαζί ενάντια στον καρκίνο. Για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΑ ΤΟ ΦΟΒΟ! Σας περιμένουμε! Γιατί, σ’ αυτή την οικογένεια ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ