27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο Καρπενήσι η προετοιμασία των κορυφαίων Ελλήνων μαραθωνοδρόμων ενόψει του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας – Αρχίζει προπονητικό καμπ

Η έναρξη των δράσεων του 40ου επετειακού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας ξεκινά στο Καρπενήσι, με τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης που είναι οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες μας του Μαραθωνίου Δρόμου.

Ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει από τις 7 έως τις 22 Αυγούστου καμπ προετοιμασίας στο Καρπενήσι, με τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και Ελληνίδων μαραθωνοδρόμων, που σε περίπου τρείς μήνες θα σταθούν στην γραμμή της εκκίνησης του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για να διεκδικήσουν την νίκη.

Στο καμπ θα συμμετάσχουν οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες του περσινού αγώνα, Χαράλαμπος Πιτσώλης, Κώστας Σταμούλης, Παναγιώτης Καραΐσκος, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, Κατερίνα Ασημακοπούλου και η αθλήτρια από το Καρπενήσι, Σταματία (Mατίνα) Νούλα.

“Η Ομοσπονδία στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των πρωταθλητών και πρωταθλητριών, ενθαρρύνοντας παράλληλα το ομαδικό πνεύμα και την συνεργασία μεταξύ τους, στοιχεία απαραίτητα για να τους οδηγήσουν στο επόμενο αγωνιστικό επίπεδο και τις καλύτερες επιδόσεις”, αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ.

Μέσω του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογράψει ο ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρπενησίου και τον Δήμο Καρπενησίου, έχει θέσει τη βάση των προετοιμασιών των Εθνικών και Προ εθνικών Ομάδων αντοχής αλλά και των μαραθωνοδρόμων στο Καρπενήσι, που έχει αναδειχτεί ως ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα για την προετοιμασία των δρομέων αντοχής.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 19:00, στον ανακαινισμένο στίβο του Γυμνασίου Καρπενησίου, θα διεξαχθεί σχετική εκδήλωση παρουσίασης των αθλητών-αθλητριών που συμμετέχουν στο καμπ με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

segas.gr

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ