26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης, την Τρίτη 13/7, του Στέλιου Πέτσα στο Καρπενήσι – Στο επίκεντρο η ανάγκη επίσπευσης των εμβολιασμών στην Ευρυτανία

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Βουλευτή Ευρυτανίας, κ. Κων/νου Κοντογεώργου, στο Καρπενήσι θα βρεθεί το πρωί της Τρίτης, 13 Ιουλίου 2021, ο αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιος Πέτσας.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, θα επισκεφθεί το Καρπενήσι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Αντικείμενο της επίσκεψης είναι η συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και τους κοινωνικούς φορείς του τόπου και ο συντονισμός των ενεργειών, για την διεύρυνση και επιτάχυνση του προγράμματος εμβολιασμού όλων των πολιτών του Νομού κατά της covid-19.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις:

-9:30 Δήμο Καρπενησίου

-10:30 Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας

-11:00 Μητρόπολη Καρπενησίου

-11:30 Νοσοκομείο Καρπενησίου

Σημειώνεται ότι στο Δήμο Καρπενησίου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του Βουλευτή Ευρυτανίας, των δύο Δημάρχων Καρπενησίου και Αγράφων, του Προέδρου του Επιμελητηρίου, της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων και της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Καρπενησίου.

Μετά το πέρας των συναντήσεων, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)”.

Εξάλλου, σχέδιο επιτάχυνσης των εμβολιασμών ενεργοποιούν η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, η 5η ΥΠΕ & η ΠΕΔ Στερεάς, ενώ ξεκίνησε ήδη από σήμερα Δευτέρα 12/7 τους εμβολιασμούς, η Κινητή μονάδα Εμβολιασμών στα Άγραφα. Η Στερεά εμφανίζεται ως η περιφέρεια με τη μικρότερη εμβολιαστική κάλυψη σε επίπεδο επικράτειας, ενώ πολύ χαμηλές επιδόσεις καταγράφει και η Ευρυτανία.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ