26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη με τον ομοσπονδιακό προπονητή Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος σταμάτησαν ξαφνικά την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, σταμάτησε τη συνεργασία της με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, με τον οποίο την τελευταία 3ετια πέτυχε τεράστιες διεθνείς διακρίσεις.

Οι τίτλοι τέλους της συγκεκριμένης συνεργασίας, αναφέρει το apexsports.gr, έχουν ξαφνιάσει ακόμη και τον ΣΕΓΑΣ, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί από τον προπονητή ή την αθλήτρια και το ζήτημα που δημιουργείται πλέον είναι σε ποιον προπονητή θα δηλωθεί η Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια.

Από την άλλη, ο Κεφαλόπουλος συνεχίζει κανονικά τη προετοιμασία στο Άστρος Κυνουρίας, με τις Κυριακή Φιλτισάκου, Έφη Κουρκουτσάκη και Γιώργο Καραγιάννη, που έχουν ήδη μπει σε ρυθμούς κανονικής προπόνησης, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει από την Αυστραλία η Χριστίνα Παπαδοπούλου που ολοκλήρωσε την αποκατάστασή της και θα ενσωματωθεί και αυτή στο γκρουπ.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι, το γκρουπ των γυναικών βαδιστριών του Ν. Κεφαλόπουλου προετοιμάστηκε επί έναν μήνα στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα στον ΣΕΓΑΣ, την ΠΕ Ευρυτανίας και τον Δήμο Καρπενησίου.

Η συνεργασία Κεφαλόπουλου-Ντρισμπιώτη απέφερε στον ελληνικό στίβο δύο χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (20χλμ/35χλμ στο Μόναχο 2022), ένα χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βάδην (Ποντεμπράντι/Σλοβακία 2021), 8η θέση σε Ολυμπιακούς (Τόκιο 2020), 4η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (Γιουτζίν/Όρεγκον 2022), 6η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα βάδην (Μουσκάτ/Ομάν 2022), αργυρό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα βάδην στο ομαδικό (Μουσκάτ/Ομάν 2022) και επίσης αργυρό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βάδην στο ομαδικό (Ποντεμπράντι/Σλοβακία 2021). Η Ντρισμπιώτη ολοκληρώνει τη συνεργασία της στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης των 35χλμ.

ΦΩΤΟ. Φωτογραφία από προπόνηση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Καρπενήσι, υπό την καθοδήγηση του Ν. Κεφαλόπουλου

ΠΗΓΗ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ