27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου φτιάχνει τη δική του Βιβλιοθήκη και ζητά τη βοήθειά σας!

Με στόχο την προώθηση της αγάπης για το βιβλίο και της φιλαναγνωσίας, το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου προχωρά στη δημιουργία Βιβλιοθήκης, στον χώρου του σχολείου. Απευθύνει δε κάλεσμα στους πολίτες να συνδράμουν την προσπάθεια, προσφέροντας λογοτεχνικά βιβλία που πλέον δεν χρειάζονται.

Γράφει η Βασιλική Σταμάτη, φιλόλογος στο ΓΕΛ Καρπενησίου:

«Το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, το σχολείο μας, προσπαθεί να δημιουργήσει στον χώρο του μία Βιβλιοθήκη Λογοτεχνικού Βιβλίου. Είναι για εμάς το πρώτο βήμα για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας στους μαθητές μας. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας προσκαλούμε όλους τους συνδημότες μας και γενικότερα τους φίλους της λογοτεχνίας, αν έχουν κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο που, αφού το διάβασαν, μπορούν να το αποχωριστούν, να το χαρίσουν στο σχολείο και στα παιδιά του. Χρειαζόμαστε μυθιστορήματα, συλλογές διηγημάτων και ποιημάτων, γκράφικ νόβελς. Βιβλία που απευθύνονται στην όψιμη εφηβική ηλικία (16+) και σε (σχεδόν) ενήλικο κοινό, σε σχετικά καλή κατάσταση. Όχι παιδικά. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του ΓΕΛ Καρπενησίου: 2237022459, καθώς και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των εκπαιδευτικών του σχολείου. Προσμένουμε την ανταπόκρισή σας! Ευχαριστούμε πολύ!».

Την πρωτοβουλία έχει ήδη «αγκαλιάσει» ο Πολιτιστικός. Όπως ανακοίνωσε, μπορείτε να χαρίζετε βιβλία κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 19:00-22:00 το βράδυ, στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου (Συνεδριακό Κέντρο).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ