26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το ΚΑΠΗ στο Βελούχι. Εξόρμηση στο Χιονοδρομικό Κέντρο και έναρξη θεατρικού εργαστηρίου

από την έντυπη έκδοση

Επίσκεψη στο Βελούχι πραγματοποίησαν μέλη του ΚΑΠΗ, ενώ ανακοινώθηκε μια σειρά δράσεων, καθώς και η έναρξη θεατρικού εργαστηρίου

Το ΚΑΠΗ του Δήμου Καρπενησίου αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται με δραστηριότητες και δράσεις πολιτιστικού, κοινωνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Καρπενησίου έχει ήδη ξεκινήσει η λειτουργία θεατρικού εργαστηρίου, ενώ παράλληλα διοργανώνονται περιηγήσεις και επισκέψεις σε πολιτιστικά, ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα και μνημεία της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου το ΚΑΠΗ πραγματοποίησε την πρώτη του εξόρμηση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου. «Μια ιδέα που αγκαλιάστηκε με μεγάλη χαρά από τα μέλη του κέντρου και μια ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα στις λευκές πλαγιές του Βελουχιού», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις της, η αρμόδια αντιδήμαρχος ΚΑΠΗ κα Σοφία Ζαλοκώστα, τόνισε πως «μέσα από την ποιοτική αναδιοργάνωση λειτουργίας του Κέντρου ηλικιωμένων στον δήμο μας, στοχεύουμε στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων μελών, αλλά και στην ενθάρρυνση των ανθρώπων τρίτης ηλικίας για να καλλιεργήσουν κίνητρα και ενδιαφέρον για τη ζωή».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ