28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με ιδανικό καιρό η έναρξη της χιονοδρομικής σεζόν στο Χ/Κ Καρπενησίου – Η πρώτη ημέρα στο Βελούχι – Πλάνα & δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Όσα έγιναν στο Βελούχι, το Σάββατο 13/1/24, πρώτη ημέρα έναρξης λειτουργίας του Χ/Κ

Με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ηλιοφάνεια και άπνοια, έκανε πρεμιέρα η νέα χιονοδρομική σεζόν στο Χ/Κ Καρπενησίου, που άρχισε να λειτουργεί για σκι και σνόουμπορντ από το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024.

Μετά τις χιονοπτώσεις των προηγoυμένων ημερών, η διοίκηση του Χ/Κ εργάστηκε για το στρώσιμο των πιστών, δίνοντας σήμερα σε λειτουργία τους αναβατήρες «Θησέας» και «Ηρακλής», παράλληλα με τη λειτουργία του καρουζέλ και του ταινιοδιαδρόμου αρχαρίων. Σε πλήρη λειτουργία τέθηκαν, επίσης, το κεντρικό σαλέ και το μπαρ του Χιονοδρομικού.

Εξάλλου, στο τελικό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία έκδοσης άδειας πιστοποίησης για το σύνολο των αναβατήρων του Χ/Κ Καρπενησίου, σε αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.

Με σύμμαχο τον καιρό θα λειτουργήσει το Χιονοδρομικό και την Κυριακή (14/1), με τη διαχειρίστρια εταιρεία Velouchi4mount να διοργανώνει και πάρτι με μουσική στο βουνό.

Για την έναρξη της χιονοδρομικής σεζόν, μίλησαν στα Ευρυτανικά Νέα, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, ο Υπεύθυνος του Χ/Κ, Μάνος Μπαχλαβάς, και ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Καρπενησίου, Σωτήρης Παπαχρήστος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ