3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!”. Η Σεμέλη Ζαρμακούπη, για την 3η θέση στη διοργάνωση European Olympic Games 2023

Ως δικαίωση της προσπάθειάς της λογίζεται για τη Σεμέλη Ζαρμακούπη, αθλήτρια του Α.Σ. Ευρυτανίας και μέλος της Εθνικής Ομάδας, η κατάληψη της 3ης θέσης στο άθλημα του kickboxing στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία-Μαλοπόλσκα 2023» που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Πολωνία.

Το βράδυ της Παρασκευής (30/6), η Σεμέλη αντιμετώπισε στο τατάμι την Τουρκάλα Adiyaman και με μια συγκινητική εμφάνιση κατέκτησε τη νίκη και παράλληλα εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο. Έγινε, έτσι, αυτομάτως η πρώτη γυναίκα που φέρνει μια τέτοια διάκριση στη χώρα μας στο kickboxing χτίζοντας γερές βάσεις για ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον. Το άθλημα του kickboxing συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, ενώ έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2028, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το αγώνισμα.

Η 21χρονη Σεμέλη είχε κερδίσει την πρόκριση για τα European Games 2023 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αττάλειας (Τουρκία) το 2022, εκεί όπου είχε κερδίσει την 3η θέση.

Σε ανάρτησή της, η Σεμέλη μιλά για «όνειρο που έγινε πραγματικότητα», αναφερόμενη στη συμμετοχή και διάκρισή της στη μεγαλύτερη – μέχρι την επόμενη – διοργάνωση της καριέρας της. Αφιερώνει δε, το μετάλλιο στην οικογένειά της.

Δείτε την ανάρτηση της Σεμέλης Ζαρμακούπη:

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ