19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τραγωδία / Σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία 37χρονος Ευρυτάνας, υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ Αγρινίου, εν ώρα εργασιών στη Ζάκυνθο

Πολύ πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή ένας 37χρονος, ευρυτανικής καταγωγής, υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ Αγρινίου. Ο Νίκος Τσίρκας, από τον Μαραθιά Ευρυτανίας, έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης (29/12) από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών επιδιόρθωσης βλάβης σε υποσταθμό της Ζακύνθου, στην περιοχή Λαζαρέτα.

Ο 37χρονος ζούσε μόνιμα στο Αγρίνιο με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά. Ήταν γνωστός και αγαπητός στη δυτική Ευρυτανία και μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας· το Δ.Σ. του συλλόγου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ΑΔΜΗΕ, το θανατηφόρο δυστύχημα στη Ζάκυνθο με θύμα τον εργαζόμενο της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς, Νικόλαο Τσίρκα, συνέβη στη 1.30 μ.μ. το μεσημέρι της Τρίτης (29/12). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θανών υπέστη ηλεκτροπληξία μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επιδιόρθωσης βλάβης στον Υποσταθμό Ζακύνθου. Αρμόδια στελέχη της Διοίκησης του ΑΔΜΗΕ μετέβησαν στο νησί προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 3:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (30/12), στο Αγρίνιο, και η οικογένεια του εκλιπόντος απευθύνει παράκληση αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συλλυπητήρια Κ. Χατζηδάκη

Σε συνέχεια της ενημέρωσης από τον ΑΔΜΗΕ για το θανατηφόρο ατύχημα, ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Καλεί δε τη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ να διερευνήσει τα αίτια και υπογραμμίζει ότι το υπουργείο και ο ΑΔΜΗΕ θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου τεχνικού της εταιρείας.

Κυνηγετικός: «Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε (30/12) το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτ. Ευρυτανίας και υπογράφουν ο πρόεδρος, κ. Δημήτριος Γεωργαλής, και ο Γεν. Γραμματέας, κ. Βασίλειος Μπισμπίκης, αναφέρονται τα εξής:

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένεια του συμπατριώτη μας – με καταγωγή από το Μαραθιά – φίλου και συναδέλφου κυνηγού Νικολάου Τσίρκα που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή χθες στο νησί της Ζακύνθου κατά την εκτέλεση εργασιών συντήρησης στον υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ στον οποίο ήταν εργαζόμενος.

Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι για το χαμό αυτού του νέου πατέρα και εξαιρετικού ήθους παιδιού που αγαπούσε το Μαραθιά και είχε φίλους σε όλη την περιοχή του Δήμου Αγράφων. Εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των μελών μας και ιδιαίτερα των φίλων του και γνωρίζοντας ότι η απώλεια είναι μεγάλη, το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι κουράγιο στην οικογένεια για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το τεράστιο αυτό κενό που αφήνει ο χαμός του Νίκου. Αιωνία σου η μνήμη αγαπημένε φίλε».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ