27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Υπομονή, επιμονή και προσοχή! Το μήνυμα Καρδαμπίκη για την έξαρση κρουσμάτων (και) στον δήμο Αγράφων

Σε μήνυμα που ανάρτησε ο δήμαρχος Αγράφων, κ. Αλέξης Καρδαμπίκης, σχετικά με την επιστροφή του κορονοϊού στην περιοχή, αναφέρει τα εξής:

“Ο ιός που έγινε πανδημία, δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει και μάλιστα να βρίσκεται πολύ κοντά μας, δίπλα μας.

Για αυτό συνεχίζουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, δεν χαλαρώνουμε αλλά φροντίζουμε να λαμβάνουμε συνεχώς τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Είναι απολύτως κατανοητή και σεβαστή η κούραση όλων, καταλαβαίνουμε πως οι αντοχές αρχίζουν και εξαντλούνται και φυσικά όλοι επιθυμούμε την επιστροφή της καθημερινότητάς μας.

Οι εμβολιασμοί, μας δημιουργούν μία μεγάλη αισιοδοξία αφού θα οικοδομήσουν ένα τείχος ανοσίας και η θωράκιση του πληθυσμού από την εμβολιαστική κάλυψη θα λειτουργήσει σαν ένα σημαντικό ανάχωμα στην προέλευση του ιού και θα ανοίξει το δρόμο για την ελευθερία.

Ως τότε….υπομονή! επιμονή! και προσοχή!!

Μέχρι 16.3.2021 τα Γυμνάσια με Λυκειακές τάξεις Γρανίτσας, Ραπτοπούλου, Κερασοχωρίου και το ΕΠΑΛ Φραγκίστας θα παραμείνουν κλειστά και τα μαθήματα θα γίνονται με τηλεκπαίδευση μετά τις ανακοινώσεις του κ. Χαρδαλιά. Επίσης κλειστό θα παραμείνει για 14 ημέρες το Δημοτικό σχολείο Δαφνούλας λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος.”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ