28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Φτωχότερο” το Κρίκελλο, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο Δημήτρης Χρ. Πανάρας – Σήμερα (3/1) η κηδεία του στο χωριό που αγάπησε

Πέθανε σε ηλικία 74 ετών

Απώλεια αποτελεί για το Κρίκελλο Ευρυτανίας ο ξαφνικός θάνατος του Δημήτρη Χρ. Πανάρα, σε ηλικία 75 ετών. Χαρακτηριστική μορφή του χωριού, ο “Μήτσος” για τους φίλους, αγαπούσε με πάθος τη γενέθλια γη, προσφέροντας στον τόπο του από διάφορα μετερίζια, επί δεκαετίες.

«Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετάμε ένα σπουδαίο συγχωριανό. Ήταν περισσότερο από ένας συμπολίτης, ήταν ένας ευεργέτης του χωριού μας. Με πάθος, αφοσίωση και χαμόγελο, είχε πάντα την όρεξη να βοηθήσει το χωριό και τους συνανθρώπους του», αναφέρει ο Σύλλογος Κρικελλιωτών Ευρυτάνων «Ο Άγιος Νικόλαος».

«Το καλό του έργο», σημειώνουν οι Κρικελλιώτες, «ήταν σαν φως, που φωτίζει το δρόμο για όλους μας, φτάνοντας σε κάθε γωνιά της κοινότητάς μας». Και καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η απουσία του θα αφήσει ένα κενό στις καρδιές μας, αλλά οι ανιδιοτελείς πράξεις και το πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης που μοιραζόταν, θα ζουν για πάντα στις μνήμες μας. Ας εμπνευστούμε από το παράδειγμά του και ας τιμήσουμε τη μνήμη του συνεχίζοντας το ανιδιοτελές έργο του. Καλό Παράδεισο, Δημήτρη Χρ. Παναρά».

Η κηδεία του έγινε την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2023, στις 11 το πρωί, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, στο Κρίκελλο Ευρυτανίας.

Η φωτογραφία του προέρχεται από το ντοκιμαντέρ “Ασκός του Αιόλου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ