2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χρ. Λούλης: “Ο γιος μου κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του Μy Greece στο Καρπενήσι”

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, που μαζί με τη Δέσποινα Βανδή -ως καλεσμένος ο ίδιος- παρουσίασαν πρόσφατα αφιέρωμα για το Καρπενήσι και τη γύρω περιοχή, στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής εκπομπής My Greece (Mega Tv).

Απ’ ότι φαίνεται, το ταξίδι στην Ευρυτανία θα το… θυμάται, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια του, ο γιος του (ηλικίας 9,5 ετών) κόλλησε κορονοϊό· ο ηθοποιός είχε βρεθεί στο Καρπενήσι μαζί με την οικογένειά του.

«Από τον Γενάρη που κάνουμε τα γυρίσματα του Σιωπηλού Δρόμου δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Πιο πριν ήμουν σπίτι, όπως όλος ο κόσμος. Με την καραντίνα έχουμε κουραστεί, ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή, αλλά είμαστε πολύ κουρασμένοι και κάπως πρέπει να το δούμε αλλιώς. Και κλειστά που ήμασταν όλος ο κόσμος ήταν έξω και τα κρούσματα ήταν στο Θεό. Είμαι αισιόδοξος όμως», είπε ο Χρήστος Λούλης.

«Είμαστε οκ στο σπίτι, έχουμε και καλούς γείτονες. Τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή είναι σε δύο καλούς φίλους, και κάπως έτσι τα καταφέρνουμε. Πέρασε ο γιος μου κορονοϊό που είναι 9,5 ετών. Πήγαμε οικογενειακώς στο My Greece για το γύρισμα στην Ευρυτανία. Και μας είπαν μετά ότι υπήρχε κρούσμα, και κάναμε τεστ και ο μικρός βγήκε θετικός. Ήμουν ψύχραιμος. Μάλλον μετά το κόλλησε και η σύζυγός μου, αλλά δεν έκανε τεστ. Εγώ και η μικρή ήμασταν μόνοι μας σε ξεχωριστά δωμάτια, και όλη μέρα με μάσκες. Και δεν κολλήσαμε. Ήταν δύσκολο να απαγορεύσω στην μικρή που είναι 5,5 ετών να παίζει με τον αδερφό της», ανέφερε ο ίδιος σχετικά με την περιπέτειά του γιου του με τον κορονοϊό.

«Κάτσαμε μέσα τις 2 εβδομάδες που πρέπει, και εφόσον εγώ έβγαινα αρνητικός στα τεστ, ήμασταν οκ. Η πανδημία μας ξεπερνάει. Προσπαθούμε να περπατήσουμε σε ένα σχοινί και μας πετούν ακόντια με φωτιά. Αν προσπαθήσεις να δουλέψεις, είναι πολύ ρευστά τα πράγματα», είπε στο ίδιο θέμα ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε εδώ το 1ο και το 2ο μέρος του αφιερώματος της εκπομπής My Greece στην Ευρυτανία

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ